dimecres, 2 de febrer del 2011



Un dia a l'hora d'ètica...vam veure una pel·lícula que es deia "El zoo d'en Pitus", basada en el llibre del mateix títol. A continuació, us l'explicarem:

Una colla de nens que eren molt amics d'en Pitus, el protagonista, decideixen fer un zoo en una nau industrial abandonada del barri, per recollir diners per en Pitus perquè ha d'anar a Suïssa a fer-se una operació.

Resulta que al barri, també hi ha uns senyors dolents que volen construir-hi pisos a la nau, per guanyar diners, i fan tot el que poden perquè el zoo no tingui èxit, fins i tot paguen a una altra colla de nois més grans perquè destrueixin el zoo que estan construint.

La colla d'amics d'en Pitus, amb el seu mestre, van organitzar una estada de colònies per tal de recollir animals de bosc pel seu zoo. La colla es va dividir en grups i cada grup va buscar una espècie d'animal. Al matí quan es van llevar, es van assabentar que algú havia destruït el seu zoo.

Van tornar ràpidament al seu barri barceloní, i van veure el zoo destrossat i van decidir reconstruir-lo amb l´ajuda d'uns pares. Un bon dia va venir un noi que es deia "Pelat" i els va dir on era el gos d'en Pitus que havia desaparegut, en Goku. La colla d'en Pitus porten en Goku a la clínica on està ingressat i així en Pitus es recupera més ràpid.

Quan ja tenien el zoo gairebé acabat van venir els homes dolents amb una grua per fer pisos. El mestre truca a la TV i quan aquests vénen, els dolents es fan els bons per quedar bé i donar bona imatge davant de la TV i es desdiuen de construir pisos.

Al final aconsegueixen prou diners per anar a Suïssa i curar a en Pitus.

L'any següent en Pitus va aconseguir el seu somni: que els reis li portessin un "estelescopi" (telescopi mal dit), i també una cosa més bonica, uns amics per tota la vida. Fi